برای حجم گرفتن بعد باشگاه چی بخوریم ؟ راهنمای جامع

مردی در حال مصرف مکمل تا بفهمد بعد باشگاه چی بخوریم حجم بگیریم؟

بعد باشگاه چی بخوریم حجم بگیریم؟ این سوال یکی از پرتکرارترین دغدغه های ورزشکارانی است که به دنبال افزایش حجم عضلات خود هستند. تغذیه مناسب بعد از تمرین نقش بسیار مهمی در رشد عضلات و بازسازی آن ها دارد.  اگر می خواهید از تمرینات خود نتیجه بگیرید و به پاسخ سوال “برای حجم گرفتن چی […]

آمینو اسیدهای شاخه دار(BCAA’s)

آمینو اسیدهای شاخه دار یعنی لوسین، ایزولوسین و والین معمولاً در نسبت 1:1:2 (این عبارت به این معناست که این مکمل BCAA در هر سروینگ مصرفی حاوی 2 سهم لوسین، 1 سهم والین و یک سهم ایزولوسین است) که به صورت پودرهای کریستالی یا قرص در بازار ارائه میشوند، فرم پودری آن انحلال پذیری کمی […]

بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیرات(HMB)

بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیرات (HMB) یک متابولیت از اسید آمینه شاخه دار لوسین می باشد، ادعا می کند که از تجزیه پروتئین عضلانی جلوگیری و باعث افزایش توده عضلانی و رشد قدرت مرتبط با تمرین مقاومتیمی شود. انواع HMB HMB-Ca فرم رایج در بازار فرمی که تحقیقات بیشتری روی آن انجام شده HMB-FA ایجاد […]

کارنیتین

کارنیتین از دو اسید آمینه لیزین و متونین تشکیل شده و توسط بدن تولید و در عضلات اسکلتی(بیشتر از 90 درصد) و قلب ذخیره می شود همچنین می تواند به مقدار کم از غذاهای حیوانی نیز دریافت شود. در حالی که کارنیتین نقش های زیادی دارد، ممکن است بیشتر به دلیل نقش آن در انتقال […]

کورکومین

کورکومین فراوان ترین ترکیب فنولی موجود در زردچوبه است و به عنوان ماده موثره آن شناخته می شود. سودمندی های آن در زمینه سلامتی، پزشکی و احتمالا ریکاوری و عملکرد ورزشی مورد تحقیق قرار گرفته است. فواید: ضدالتهاب بهبود عملکرد عضلانی محافظت از سلول ها در برابر آسیب ریکاوری سریع تر و کاهش درد تاخیری […]

کلاژن

کلاژن فراوان ترین پروتئین در بدن است که بخشی از پوست، استخوان، رباط ها و تاندون ها را تشکیل می دهدو باعث میشود تا این بافت ها قوی، بادوام و قابل انعطاف باشند. کلاژن توسط بدن تولید می شود، اما با افزایش سن، تولید آن کاهش می یابد در نتیجه مکمل یاری با کلاژن تضمین […]

امگا3

روغن ماهی از گوشت و پوست ماهی های چرب تهیه می شود. آنها نوعی از اسید چرب غیراشباع چندگانه و منبع غنی از امگا3 هستند که توسط بدن ساخته نمی شوند، بنابراین باید از طریق رژیم غذایی یا مکمل ها تامین شوند. ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA; 20:5n-3) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA; 22:6n-3)مهمترین امگا3 ها هستند و […]

عصاره آب چغندر

عصاره آب چغندر منبع غنی از نیترات که یک مولکول پیام رسان با نقش های گوناگون است،می باشد.نیترات به صورت درون زا سنتز و همچنین از طریق رژیم غذایی دریافت میشود، منابع غذایی که حاوی نیترات می باشند عبارتند از: سبزیجات(به ویژه سبزیجات برگدار)، برخی میوه ها، گوشت های فرآوری شده (که به عنوان نگهدارنده […]

سدیم بی کربنات

سدیم بی کربنات یک آنیون خارج سلولی است که به صورت درون زا تولید می شود و جزء جدایی ناپذیر سیستم بافر اولیه برای مقابله با اسیدوز متابولیک می باشد.در واقع سدیم بی کربنات با خنثی کردن یون های هیدروژن تولید شده توسط گلیوکولیز بی هوازی باعث به تعویق افتادن خستگی و بهبود انقباضات عضلانی […]

بتاآلانین

بتاآلانین یک آمینواسید غیر ضروریست که همراه با هیستیدین دی پپتید کارنوزین را که در چندین بافت انسانی یافت می شود اما بیشترین غلظت را در ماهیچه های اسکلتی دارد، تشکیل می دهد. کارنوزین با نقش بافری خود باعث جلوگیری از تجمع لاکتیک اسید در تمرینات شدید میشود و در نهایت منجر به بهود عملکرد […]